Elektrificatie van bedrijfswagens: een onvermijdelijke transitie

Bedrijfswagens spelen een essentiƫle rol in organisaties. In een snel veranderende markt is het maken van weloverwogen keuzes nu belangrijker dan ooit. In deze blog gaan we dieper in op actuele ontwikkelingen en waarom de overstap naar elektrische bedrijfswagens steeds noodzakelijker wordt.

Milieuzones en zero-emissie: de toekomst van bedrijfswagens

Met de opkomst van milieuzones en zero-emissiezones wordt de overstap naar elektrische bedrijfswagens steeds urgenter. Niet alleen om CO2  -uitstoot te verminderen, maar ook om te voldoen aan de strengere regelgeving. Het is tevens belangrijk om op de hoogte te zijn van fiscale veranderingen, zoals de afschaffing van de BPM-vrijstelling voor diesel- en benzinevoertuigen na 2024. Als ondernemer is het cruciaal om te begrijpen hoe deze veranderingen uw bedrijf kunnen beĆÆnvloeden, daarom staan wij klaar om u door deze transitie te begeleiden. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over zakelijke mobiliteit?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijke aandachtspunten 

Terwijl het aanbod en de actieradius van elektrische bedrijfswagens snel toenemen, zijn er nog enkele belangrijke aandachtspunten. EĆ©n daarvan is het aflopende gedoogbeleid rondom het C-rijbewijs, dat vanaf 1 juli vereist is voor het besturen van zwaardere elektrische bedrijfswagens. Daarnaast gelden er over het algemeen langere levertijden voor bedrijfswagens in vergelijking tot personenautoā€™s. Het is daarom verstandig om de opties af te wegen en op tijd een bedrijfswagen te bestellen. Om te zorgen dat u goed voorbereid bent op de overstap naar elektrisch rijden, geven wij u graag tips en begeleiding. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Vereenvoudig de overstap 

Wilt u overstappen naar elektrische mobiliteit? Wacht dan niet te lang! Samen met ons team bekijken we graag welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie. Met ons uitgebreide aanbod aan verkoop- en leaseopties voor bedrijfswagens en onze kennis van de markt, kunnen we de overstap naar elektrisch rijden voor u vereenvoudigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning bij uw transitie naar elektrische bedrijfswagens. 

Laatste artikelen over zakelijke mobiliteit

Hoe bepaalt u de inrichting van uw bedrijfswagen?

Lease vs. shortlease: Wat is een slimme keuze voor ondernemers?

Tips voor het kiezen van de ideale bedrijfsauto