Shortlease zakelijk

Ontdek hier alles over het shortleasen van een auto bij Munsterhuis Zakelijk

Shortlease bij Munsterhuis

Leasen voor een relatief korte periode. Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto huren voor een dag, maar ook voor een week of een maand. Wilt u langer dan een maand beschikken over een auto? Kies dan voor shortlease bij Munsterhuis Zakelijk! U kiest dan voor snelle en kwalitatieve service én van de voordelen van een kortlopend leasecontract!

Wilt u meer informatie over leasen bij Munsterhuis óf een vrijblijvende offerte op maat? Neem gerust contact met ons op, Munsterhuis Zakelijk staat voor u klaar!

 

Profiteer van onze snelle en betrouwbare service

Heeft u een tijdelijke opdracht, wilt u een tijdelijke werknemer voorzien van mobiliteit of bent u op zoek naar een auto die snel en flexibel ingezet kan worden? Dan is shortlease iets voor u. U profiteert van onze snelle en betrouwbare service met alle voordelen van een kortlopend leasecontract!

Uw tijdelijke leasecontract!

Shortlease is een veel voorkomende vorm van autolease, waarbij u voor een korte periode gebruik maakt van een auto. In de meeste gevallen betreft een shortlease contract een periode van 2 tot 12 maanden.

BMW-X5-Munsterhuis-Zakelijk

Waarom kiezen voor shortlease?

U heeft vervoer nodig voor één of meer tijdelijke werknemers.
U heeft tijdelijk extra vervoer nodig voor een project of opdracht.
U wilt liever niet verbonden zijn aan een leasecontract voor een langere periode.
I
nclusief all risk autoverzekering, onderhoud, pechhulp en service!

BMW - Huren - Munsterhuis Zakelijk

Meer weten over shortlease?

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een relatief korte periode. Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto leasen vanaf 1 maand.

Wat is de minimale contractduur?

Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto leasen vanaf 1 maand. Heeft u voor een kortere periode een auto nodig, kies dan voor huren.

Wanneer kan ik mijn contract opzeggen?

U kunt uw leasecontract na 1 maand per dag opzeggen, zonder extra kosten!

Voor wie is shortlease aantrekkelijk?

Shortlease is aantrekkelijk voor bijna alle ondernemingen. Heeft u een detacheringsbedrijf, bent u zzp'er of heeft u vervoer nodig voor een tijdelijke werknemer, project of opdracht? Dan is shortlease de juiste keuze!

Meer informatie over shortlease of wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over shortlease bij Munsterhuis Zakelijk of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms, wij heten u van harte welkom!