Shortlease zakelijk

Ontdek hier alles over het shortleasen van een auto bij Munsterhuis Zakelijk

Shortlease bij Munsterhuis

Leasen voor een relatief korte periode. Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto huren voor een dag, maar ook voor een week of een maand. Wilt u langer dan een maand beschikken over een auto? Kies dan voor shortlease bij Munsterhuis Zakelijk! U kiest dan voor snelle en kwalitatieve service én van de voordelen van een kortlopend leasecontract!

Wilt u meer informatie over leasen bij Munsterhuis óf een vrijblijvende offerte op maat? Neem gerust contact met ons op, Munsterhuis Zakelijk staat voor u klaar!

Ons shortlease aanbod

Hieronder hebben wij drie modellen uitgelicht die perfect passen bij onze shortlease contracten. Bent u nieuwsgierig naar al onze modellen? Bekijk dan ons gehele aanbod!

Onderstaande leaseprijzen zijn op basis van 24 maanden en 30.000 km.

 
Munsterhuis Zakelijk - Twingo
Renault TWINGO

Benzine  |  22% bijtelling

 

Per maand:
Vanaf € 370,-

Munsterhuis Zakelijk - Renault Clio
Renault CLIO

Bezine  |  22% bijtelling

 

Per maand:
Vanaf € 452,-

MEGANE Estate
Renault MÉGANE Estate

Benzine  |  22% bijtelling

 

Per maand:
Vanaf € 616,-

Heeft u een tijdelijke opdracht, wilt u een tijdelijke werknemer voorzien van mobiliteit of bent u op zoek naar een auto die snel en flexibel ingezet kan worden? Dan is shortlease iets voor u. U profiteert van onze snelle en betrouwbare service met alle voordelen van een kortlopend leasecontract!

Uw tijdelijke leasecontract!

Shortlease is een veel voorkomende vorm van autolease, waarbij u voor een korte periode gebruik maakt van een auto. In de meeste gevallen betreft een shortlease contract een periode van 2 tot 12 maanden.

Waarom kiezen voor shortlease?

U heeft vervoer nodig voor één of meer tijdelijke werknemers.
U heeft tijdelijk extra vervoer nodig voor een project of opdracht.
U wilt liever niet verbonden zijn aan een leasecontract voor een langere periode.
I
nclusief all risk autoverzekering, onderhoud, pechhulp en service!

Leasen Munsterhuis Zakelijk

Meer weten over shortlease?

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een relatief korte periode. Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto leasen vanaf 1 maand.

Wat is de minimale contractduur?

Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto leasen vanaf 1 maand. Heeft u voor een kortere periode een auto nodig, kies dan voor huren.

Wanneer kan ik mijn contract opzeggen?

U kunt uw leasecontract na 1 maand per dag opzeggen, zonder extra kosten!

Voor wie is shortlease aantrekkelijk?

Shortlease is aantrekkelijk voor bijna alle ondernemingen. Heeft u een detacheringsbedrijf, bent u zzp'er of heeft u vervoer nodig voor een tijdelijke werknemer, project of opdracht? Dan is shortlease de juiste keuze!

Vrijblijvend contact opnemen!

Wilt u meer weten over shortlease bij Munsterhuis Zakelijk of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op of vul onderstaand formulier in!