Wagenparkbeheer

Bij wagenparkbeheer staat het wagenpark onder supervisie van een externe partij. Het bedrijf blijft eigenaar over het wagenpark maar de wagenparkbeheerder is verantwoordelijk voor onderhoud daarvan. Door wagenparkbeheer uit te besteden, bespaart een bedrijf veel tijd en energie. U kunt bij ons terecht voor een complete beheerservice. Dankzij onze expertise en vaardigheden is uw wagenpark in goede handen.

Voordelen van wagenparkbeheer

Bij het wagenparkbeheer wordt alles van A tot Z voor u geregeld, u wordt dus volledig ontzorgt.

Wagenparkbeheer biedt ontzorging op het gebied van:
• De aan- en verkoop van de leaseauto’s;
• Regelen van verzekeringen en belastingen;
• Onderhoud, reparatie en banden;
• Brandstofadministratie en signalering;
• Administratieve werkzaamheden.
• Administratieve afhandeling verkeersboetes.

Een wagenpark kopen of leasen

Een van de belangrijkste afwegingen die u dient te maken is of u het wagenpark wilt kopen of leasen. Als u ervoor kiest om het wagenpark te kopen, dan bent u volledig zelf verantwoordelijk voor de aankoop, het beheer en alles wat erbij komt kijken. Veel ondernemers kiezen dan ook voor een vorm van deskundig wagenparkbeheer voor hun wagenpark.

 

In veel gevallen wordt er gekozen voor de Wagenparkbeheer service van Munsterhuis Zakelijk. Voor een vaste maandelijkse Fee per auto verzorgt Munsterhuis Wagenparkbeheer het complete beheer van uw wagenpark. Volledig open en transparant.

Wagenparkbeheerder

Een wagenparkbeheerder of fleetmanager heeft een breed takenpakket. Een wagenparkbeheerder houdt alles in de gaten, zoals de mobiliteitsbehoeften, het budget, brandstofbeleid, reparaties, onderhoud, etc. Als u kiest voor het kopen van uw wagenpark dan is een goed beheer van groot belang!

Het bespaart tijd en energie.

U kunt gebruikmaken van de expertise en ervaring van Munsterhuis. U heeft up-to-date inzicht in uw wagenpark.

  • Verzekeringen en belastingen
  • Het kopen en verkopen van leaseauto’s
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Administratieve werkzaamheden
Wagenparkbeheer Munsterhuis Zakelijk

Wagenparkbeheer door Munsterhuis Zakelijk

Munsterhuis Zakelijk neemt het wagenparkbeheer voor u graag uit handen. U kiest er dan voor om het beheer, controle en signalering van uw eigen wagenpark volledig aan ons uit te besteden. U blijft eigenaar van de auto’s in uw wagenpark.

Wagenparkebeheer Munsterhuis Zakelijk

Wagenparken bij Munsterhuis Zakelijk

Munsterhuis Zakelijk heeft veel kennis van wagenparkbeheer. Wij kijken graag samen met u welke wensen en behoeften uw bedrijf heeft. Op basis daarvan schrijven wij een plan voor u met de best passende oplossingen voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op of laat u adviseren door een van onze experts.

Wagenpark donker

Vrijblijvend contact opnemen!

Wilt u meer informatie over Wagenparkbeheer of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op of vul onderstaand formulier in!