Wagenparkbeheer

Al uw zakelijke voertuigen moeten georganiseerd en onderhouden worden. Dit noemen we wagenparkbeheer, ook wel fleetmanagement. Met wagenparkbeheer houdt u uw werknemers en daarmee dus ook uw bedrijf mobiel. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Munsterhuis Zakelijk denkt daarin graag met u mee.

Voordelen van wagenparkbeheer

Bij het wagenparkbeheer wordt alles van A tot Z voor u geregeld, u wordt dus volledig ontzorgt.

Wagenparkbeheer biedt ontzorging op het gebied van:
• De aan- en verkoop van de leaseauto’s;
• Regelen van verzekeringen en belastingen;
• Onderhoud, reparatie en banden;
• Brandstofadministratie;
• Administratieve werkzaamheden.

Een wagenpark kopen of leasen

Een van de belangrijkste afwegingen die u dient te maken is of u het wagenpark wilt kopen of leasen. Als u ervoor kiest om het wagenpark te kopen, dan bent u volledig zelf verantwoordelijk voor de aankoop, het beheer en alles wat erbij komt kijken. Veel ondernemers kiezen dan ook voor een vorm van leasing.

In veel gevallen wordt er gekozen voor de Full Operational lease service van Munsterhuis Zakelijk. Per maand dient er dan een vast bedrag betaald te worden voor het Wagenparkbeheer.

Wagenparkbeheerder

Een wagenparkbeheerder of fleetmanager heeft een breed takenpakket. Een wagenparkbeheerder houdt alles in de gaten, zoals de mobiliteitsbehoeften, het budget, brandstofbeleid, reparaties, onderhoud, etc. Als u kiest voor het kopen van uw wagenpark, dan kunt u het beheer binnen de eigen organisatie houden.

Wagenparkbeheer door Munsterhuis Zakelijk

Munsterhuishuis Zakelijk neemt door middel van Full Operational lease alles voor uw uit handen. U kiest er dan voor om het wagenpark te leasen en besteedt de taken van een wagenparkbeheerder volledig aan ons uit. Wij blijven dan verantwoordelijk voor het wagenpark. U wordt geen eigenaar van de auto’s in uw wagenpark, maar geniet wel van de vele voordelen van leasing.

Wagenparken bij Munsterhuis Zakelijk

Munsterhuis Zakelijk heeft veel kennis van wagenparkbeheer. Wij kijken graag samen met u welke wensen en behoeften uw bedrijf heeft. Op basis daarvan schrijven wij een plan voor u met de best passende oplossingen voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op of laat u adviseren door een van onze experts.

Bedrijfswagens

Vrijblijvend contact opnemen!

Wilt u meer informatie over Wagenparkbeheer of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op of vul onderstaand formulier in!