Zakelijk leasen

Ontdek hier alles over het leasen van een auto bij Munsterhuis Zakelijk

Zakelijk leasen bij Munsterhuis

Bent u op zoek naar een zakelijke lease auto? Weet u niet welke leasevorm bij u past? Zoekt u een auto voor een dag, een week of een maand? Wat de situatie ook is, bij Munsterhuis Zakelijk bent u aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie over leasen bij Munsterhuis óf een vrijblijvende offerte op maat? Neem gerust contact met ons op, Munsterhuis Zakelijk staat voor u klaar!

Perfecte leasecontract

Wij vinden het belangrijk dat u een auto leaset die precies bij u en uw behoeftes past. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken, zodat wij het perfecte leasecontract kunnen realiseren!

Shortlease

Leasen voor een relatief korte periode. Bij Munsterhuis Zakelijk kunt u al een auto leasen voor een dag, maar ook voor een week of een maand. Gaat u voor shortlease bij Munsterhuis Zakelijk? Dan kiest u voor snelle en kwalitatieve service én geniet u van de voordelen van een kortlopend leasecontract. Wil u meer weten over shortlease of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Shortlease Munsterhuis Zakelijk

Mobiliteit werknemers

Wilt u uw medewerkers keuzevrijheid bieden in hun mobiliteit? Laat uw werknemers zelf bepalen hoe ze naar het werk reizen. Via het OV, een taxi, een leaseauto of met de fiets.

Kiest u voor een mobiliteitsbudget via Munsterhuis Zakelijk? Dan kiest u voor keuzevrijheid voor uw werknemers!

Mobiliteit werknemers

Operational lease

Eén van de meest voorkomende leasevormen is operational lease. Kiest u voor operational lease, dan kiest u voor volledige ontzorging. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Munsterhuis Lease is uw betrouwbare partner die meedenkt over de optimale inrichting en ontzorging van uw mobiliteitsvraagstuk. Met scherpe full servicecontracten en kundig advies over slimme beheerssystematieken. Munsterhuis Lease is compleet en ontzorgt!

Operational lease Munsterhuis Zakelijk

Meer informatie over leasen of wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over leasen bij Munsterhuis Zakelijk of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms, wij heten u van harte welkom!