Financial lease zakelijk

Ontdek hier alles over financial lease bij Munsterhuis Zakelijk

Financial lease

Wilt u zakelijk een personen- of bedrijfsauto rijden? Dan is financial lease mogelijk iets voor u. Bij financial lease wordt u de eigenaar van de auto zonder dat u hier direct een grote investering voor hoeft te doen. Hierdoor kunt u blijven investeren in uw bedrijf én genieten van zakelijke mobiliteit.

Wat is financial lease?

Financial lease is een zakelijk leasevorm waarbij een ondernemer een voertuig op afbetaling koopt. De investering in het voertuig wordt in termijnen terugbetaald. Bij financial lease is de ondernemer economisch eigenaar van de auto. Hierdoor komen de kosten voor verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud voor eigen rekening. Dit wijkt af van operational lease waarbij de leasemaatschappij economisch eigenaar is en verantwoordelijk is voor de bijbehorende kosten. Aan het einde van de leaseperiode wordt de ondernemer volledig eigenaar van het voertuig.

Profiteer van verschillende fiscale voordelen

Wanneer u voor financial lease kiest, profiteert u gedurende de leaseperiode van verschillende fiscale voordelen, waaronder: versneld afschrijven, investeringsafrek en het recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs van het voertuig.

Voor wie is financial lease interessant?

Financial lease is uiterst geschikt voor (startende) ondernemers die beschikking willen hebben over een personen- of bedrijfsauto en daarnaast gewoon willen blijven investeren in het bedrijf zonder dat het geld “vast” zit in een voertuig.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van financial lease passend bij uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BMW X% - Shortlease - Munsterhuis Zakelijk (1)

Meer informatie over financial lease of wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over financial lease bij Munsterhuis Zakelijk of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms, wij heten u van harte welkom!