Een onderhoudscontract bij Munsterhuis Zakelijk

Wat is een onderhoudscontract?

Hoe ouder uw zakelijke lease auto wordt, des te groter de kans op prijzige reparaties en onderhoudskosten. Dit kan onzekerheid met zich meebrengen. Om u meer zekerheid te geven, kunt u kiezen om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Bij een onderhoudscontract betaalt u maandelijks een vast bedrag waarmee de kosten voor onderhoud en reparatie worden gedekt.

Wanneer u veel kilometers maakt, kan het voordelig zijn om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor heeft u de garantie dat uw zakelijke auto goed blijft functioneren en u hem niet hoeft te missen. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud ervoor de auto in optimale staat blijft en minder in waarde daalt.

Voordelen van een onderhoudscontract

Bij Munsterhuis Zakelijk zorgen we ervoor dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Wij waarderen transparantie en duidelijkheid; daarom bent u altijd volledig op de hoogte van wat u kunt verwachten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het waarborgen dat uw auto altijd in optimale technische staat verkeert. Wij begrijpen het belang van betrouwbaar vervoer voor uw bedrijfsvoering en zetten ons in om dit te garanderen.

Bovendien vereenvoudigen we het administratieve proces voor u door alle kosten van onderhoud en reparaties samen te brengen in één overzichtelijke factuur. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.
Onderhoudscontract | Munsterhuis Zakelijk

Welke diensten zijn inbegrepen?

✓ APK-keuring
Vervangend vervoer
✓ Haal- en brengservice
✓ Europese pechhulppas
✓ Zomer- en wintercheck
✓ Bijvullen van vloeistoffen

✓ Vervangen van verlichting exterieur
✓ Onderhoud aan de hand van fabrieksschema

Onderhoudscontract | Munsterhuis Zakelijk