Operational Lease

Ontdek hier alles over het operational leasen van een auto bij Munsterhuis Zakelijk

Operational lease bij Munsterhuis

Operational lease is de meest voorkomende vorm van leasen. In tegenstelling tot shortlease, least u met operational lease een auto voor een langere periode. U bepaalt zelf welke auto u gaat rijden voor de komende jaren.

Wilt u meer informatie over operational lease bij Munsterhuis óf een vrijblijvende offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen operational lease

De prijs van uw leasecontract wordt uitgedrukt in een vast bedrag per maand gedurende de volledige looptijd van uw contract. Zo weet u voorafgaand aan het contract wat de kosten zijn onderaan de streep!

Waarom kiezen voor operational lease?

Vast bedrag per maand, zodat u weet waar u aan toe bent
Geen financiële risico's
Geen investering, maar wél een nieuwe auto
Als klant hoeft u niet zelf het beheer te regelen
Vrijheid in mobiliteit, middels auto's, fietsen en openbaar vervoer

Opel-Astra-Sports-Tourer-517745 (1)

Munsterhuis Lease - Zorgeloos rijden. Wij doen de rest!

Heeft u een onderneming met een groot wagenpark? Dan is een betrouwbare partner die ook meedenkt over de optimale inrichting en ontzorging van uw mobiliteitsvraagstuk een pré. Met uiteraard scherpe full servicecontracten en kundig advies! Munsterhuis Lease is uitgegroeid tot een serieuze leasemaatschappij waarbij vrijheid in mobiliteit en flexibiliteit voor alle merken hoog in het vaandel staan.

Zakelijk huren - Munsterhuis Zakelijk

Meer weten over operational lease?

Wat is operational lease?

Operational lease is een leaseovereenkomst voor een lange termijn. Met operational lease betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de leaseauto. Aan het einde van het leasecontract levert u de leaseauto weer in, u bent dus geen eigenaar van de leaseauto. In het vaste maandbedrag zitten alle kosten die bij autorijden komen kijken, behalve de brandstofkosten. Wel zo makkelijk!

Ben ik de eigenaar van de auto?

Nee, Munsterhuis Lease is zowel juridisch als economisch de eigenaar van de auto. Hierdoor is Munsterhuis ook aansprakelijk voor eventuele risico's. 

Tevens is Munsterhuis Zakelijk verantwoordelijk voor eventuele reparatie- en onderhoudskosten*.

*vraag naar de voorwaarden

Wat is de minimale contractduur?

De minimale contractduur bij operational lease is 12 maanden. Wilt u liever een leasecontract voor een korte termijn? Kies dan voor shortlease!

Wanneer kan ik mijn contract opzeggen?

U kunt uw leasecontract in overleg met ons voortijdig opzeggen.

Voor wie is operational lease aantrekkelijk?

Operational lease is aantrekkelijk voor grote ondernemingen en MKB-bedrijven. De investering wordt gedaan door ons en u als gebruiker betaalt dan een vast maandelijks bedrag!

Meer informatie over Operational Lease of wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over Operational Lease bij Munsterhuis Zakelijk of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms, wij heten u van harte welkom!