Operational Lease bij Munsterhuis Zakelijk

Kies voor zorgeloos rijden met Operational Lease van Munsterhuis Zakelijk. Vaste kosten, inclusief onderhoud en verzekering.

Wat is operational lease?

Bij Operational Lease van Munsterhuis Zakelijk geniet u van zorgeloze mobiliteit zonder de last van eigendom. Deze all-inclusive leasevorm dekt onderhoud, verzekering, en belastingen, waardoor u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Ideaal voor bedrijven die waarde hechten aan gemak en kostenefficiëntie.

Waarom kiezen voor operational lease?

✔ Vrijheid in mobiliteit
✔ Geen financiële risico's
✔ Geen investering, maar wél een nieuwe auto
✔ Als klant hoeft u niet zelf het beheer te regelen
✔ Vast bedrag per maand, zodat u weet waar u aan toe bent

Operational lease - Munsterhuis Zakelijk

Zorgeloos rijden, de rest doen wij!

Operational Lease bij Munsterhuis Zakelijk staat voor zorgeloos rijden zonder de lasten van eigendom. Inclusief onderhoud, verzekering, en belastingen, biedt het een complete mobiliteitsoplossing.

Geniet van de nieuwste modellen met flexibele voorwaarden, afgestemd op uw bedrijfsbehoeften. Kies voor de vrijheid van vaste maandelijkse kosten en laat ons uw mobiliteitspartner zijn.

Operational lease - Munsterhuis Zakelijk

Veelgestelde vragen over operational lease

Wat is operational lease?

Operational lease is een leaseovereenkomst voor een lange termijn. Met operational lease betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de leaseauto. Aan het einde van het leasecontract levert u de leaseauto weer in, u bent dus geen eigenaar van de leaseauto. In het vaste maandbedrag zitten alle kosten die bij autorijden komen kijken, behalve de brandstofkosten. Wel zo makkelijk!

Ben ik de eigenaar van de auto?

Nee, Munsterhuis Lease is zowel juridisch als economisch de eigenaar van de auto. Hierdoor is Munsterhuis ook aansprakelijk voor eventuele risico's. 

Tevens is Munsterhuis Zakelijk verantwoordelijk voor eventuele reparatie- en onderhoudskosten*.

*vraag naar de voorwaarden

Wat is de minimale contractduur?

De minimale contractduur bij operational lease is 12 maanden. Wilt u liever een leasecontract voor een korte termijn? Kies dan voor shortlease!

Wanneer kan ik mijn contract opzeggen?

U kunt uw leasecontract in overleg met ons voortijdig opzeggen.

Voor wie is operational lease aantrekkelijk?

Operational lease is aantrekkelijk voor grote ondernemingen en MKB-bedrijven. De investering wordt gedaan door ons en u als gebruiker betaalt dan een vast maandelijks bedrag!