Carsharing

Bij carsharing maken meerdere mensen gebruik van dezelfde auto. Een steeds populairder wordend concept, zowel onder particulieren als onder bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke poolauto voor het personeel.

Carsharing bij Munsterhuis Zakelijk

Ook bij Munsterhuis Zakelijk is carsharing mogelijk met de Renault Mobility Business. Elektrisch rijden met de nieuwe Renault ZOE en 24/7 toegang tot carsharing. Met Renault Mobility Business heeft u altijd en overal toegang tot mobiliteit. Bedrijven kunnen onderling auto’s delen met het personeel. De Renault Mobility Business app houdt bij waar de auto zich bevindt en de gereden kilometers worden geregistreerd voor de administratie. Het is mogelijk om bijvoorbeeld per gereden kilometer te betalen maar ook een vast maandbedrag is mogelijk. Renault Mobility Business is dus volledig op maat te verkrijgen voor uw bedrijf.

Renault Mobility Business bij Munsterhuis Zakelijk

Onze dienst is momenteel volledig ingericht op de Renault ZOE, een volledig elektrische auto. Het platform dat achter onze dienst zit kan echter ook geïmplementeerd worden in elk ander model van Renault en een aantal andere merken. Wilt u geen volledige elektrische deelauto? Vraag een van onze experts naar de mogelijkheden voor een deelsysteem in een auto op fossiele brandstof. Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar de best passende oplossing voor uw bedrijf.

De voordelen van carsharing met Renault Mobility Business

 • Efficiënt, duurzaam en dus beter voor het milieu;
 • Het biedt flexibiliteit voor de werknemers binnen het bedrijf;
 • De app kan de wagenparkbeheerder inzicht en controle geven in het gebruik van de zakelijke auto;
 • Carsharing zorgt voor minder parkeerdrukte;
 • Dankzij de app kunt u makkelijk een auto reserveren, openen en sluiten;
 • Geen langlopende contracten, wanneer er een deelauto overbodig is komen wij die gewoon weer ophalen;

Hoe werkt carsharing bij Munsterhuis Zakelijk?

Dankzij de app kunt u eenvoudig gebruik maken van carsharing bij Munsterhuis Zakelijk. Door onderstaande stappen te volgen reserveert u eenvoudig een deelauto:

 • Registreer eenvoudig met behulp van de app;
 • Kies een gewenste datum en tijd;
 • Selecteer het voertuig dat het dichtst bij u in de buurt is;
 • Open en sluit de auto met uw smartphone en volg de instructies in de app;
 • Aan het einde van uw boeking? Verleng of update uw boeking direct in de app of breng de auto gewoon terug naar de oorspronkelijke locatie.

Carsharing bij Munsterhuis

Carsharing was nog nooit zo gemakkelijk dankzij Renault Mobility Business. Wilt u ook profiteren van mobiliteit waar en wanneer u maar wilt? Bij Munsterhuis Zakelijk is het allemaal mogelijk. Neem contact op met het Munsterhuis Zakelijk team of lees meer over onze carsharing service.

Zakelijk Munsterhuis - carsharing

Vrijblijvend contact opnemen!

Wilt u meer informatie over Carsharing of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op of vul onderstaand formulier in!