Mobiliteitsbudget medewerkers

Geef uw medewerkers de vrijheid!

Wilt u uw medewerkers keuzevrijheid bieden in hun mobiliteit? Laat uw werknemers zelf bepalen hoe ze naar het werk reizen. Via het OV, een taxi, een leaseauto of met de fiets. Kiest u voor een mobiliteitsbudget via Munsterhuis Zakelijk? Dan kiest u voor keuzevrijheid voor uw werknemers!

Wilt u meer informatie over een mobiliteitsbudget voor uw medewerkers óf wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem gerust contact met ons op, Munsterhuis Zakelijk staat voor u klaar!

Geen auto, wel mobiliteit!

Wilt u uw medewerkers mobiliteit bieden, maar bent u niet direct op zoek naar een leaseauto? Maak dan gebruik van een mobiliteitskaart of elektrische fiets. 

Een mobiliteitskaart is zakelijk en privé te gebruiken voor het OV, parkeren, tanken of laden, deelauto's, deelfietsen en zelfs voor de taxi's of een Uber.

Zakelijk op de fiets

Wilt u uw medewerkers stimuleren om op de fiets naar het werk te komen? Heeft u te weinig weinig parkeerplekken bij het kantoor? Is duurzaamheid een belangrijk punt in uw bedrijfsvoering? Kies dan voor een zakelijk E-Bike!

Fitaal en duurzaam.
Te combineren met een leaseauto.
Een fiets voor elk budget.

Mobiliteit medewerkers

Vrijblijvend contact opnemen!

Wilt u meer informatie over een mobiliteitsbudget voor uw medewerkers of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op of vul onderstaand formulier in!